FOTO: Avansări în grad la Jandarmeria Bistrița-Năsăud

 -  -  1071


Un număr de 50 de subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au fost avansați în grad, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

”Vineri, 30 iulie, un număr de 50 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor. Momentul avansării a avut loc în cadru festiv, la revista de front a unităţii. Inspectorul şef al inspectoratului, col. Florin Furnea, a înmânat noile grade cadrelor avansate, le-a mulţumit tuturor pentru activitatea desfășurată, le-a transmis cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria”, precizează Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

De asemenea, tot astăzi a avut loc și prezentarea unui nou ofițer care a fost încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, ca urmare a absolvirii cursurilor Academiei de Poliție ”Al. Ioan Cuza” București.
Slt. Diana Ciuta își va desfășura activitatea la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil Bistrița.

0 notes
196 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *