FOTO: Băile Figa, deschise ofical pentru un nou sezon estival

 -  -  11278Un nou sezon estival se deschide la Băile Figa, complex în care circa 1,5 milioane de turiști au petrecut momente de relaxare în cei 10 ani de funcționare.

Turiştii vor putea opta și anul acesta pentru Băile Figa, parcul balnear așteptându-i cu noi surprize.

Potrivit primarului orașului Beclean, Nicolae Moldovan, pe lângă facilitățile puse la dispoziție încă de anii trecuți, oferta turistică din acest sezon este mai bogată. Turiștii vor avea parte de două suprize: un tobogan uriaș și două instalații speciale de aerosoli salini în aer liber. Instalațiile de aerosoli sunt deja funcționale, în vreme ce tobogananul va fi funcțional în câteva zile.

FOTO: Instants4ever

În plus, autoritățile implementează acum noi proiecte pentru ca sezonul la Băile Figa să fie extins și să se poată opta pentru această destinație pe tot parcursul anului. ”Vor fi foarte multe oferte în spații închise, ultra-moderne”, a spus primarul Nicolae Moldovan.

Potrivit Primăriei Beclean, tarifele pentru intrarea în complex au rămas neschimbate față de anul trecut: 15 lei/persoană, iar copiii sub 7 ani se pot bucura de acces gratuit. Lista cu toate tarifele poarte fi consultată mai jos:

În cadrul complexului, se oferă o gamă largă de facilități puse la dispoziția turiștilot, de la piscine exterioare cu apă sărată și dulce, la piscină interioară, tobogane uriașe, râu leneș, terenuri de sport și activități diverse. Însă, dată fiind situația epidemiologică actuală și normele în vigoare, nu toate vor fi deschise publicului. Terenul de fotbal, sala de fitness, sauna şi piscina interioară vor fi închise.

În plus, activitatea în incinta complexului se va desfășura cu respectarea normelor impuse de autorități, de distanţare socială și de igienă. În toată staţiunea au fost amplasate dispozitive cu dezinfectanți, iar şezlongurile au fost amplasate la distanță suficientă unul față de celălalt. Totodată, accesul în piscine va fi limitat.

FOTO: Instants4ever

Parcul Balnear Băile Figa fost inaugurat în iulie 2010. Stațiunea se întinde pe 15 hectare și este așezată într-o depresiune înconjurată de păduri, la doar 3 km de orașul Beclean.

Complexul este administrat de Primaria oraşului Beclean, instituție care de-a lungul anilor a făcut demersuri și a implementat noi proiecte pentru dezvoltarea Parcului Balnear astfel încât să răspundă cât mai mult cerintelor turiștilor.

În plus, Parcul Balnear Băile Figa se află printre primele trei destinații de excelență din România în ceea ce privește turismul de sănătate și relaxare.

FOTO: Facebook – Instants4ever

1 notes
403 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *