FOTO: Bărbat căzut de la înălțime, preluat de elicopterul SMURD

 -  -  1097


Un elicopter SMURD de la Baza Aeriană Jibou a intervenit în localitatea Leșu din județul Bistrița-Năsăud, pentru a prelua un bărbat rănit după ce a căzut de la înălțime.

Din primele informații se pare că bărbatul se afla pe o schelă, însă la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în gol de la înățime. Cei care au asistat la întreaga scenă au sunat de urgență la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Însă, la rândul său, echipajul medical a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, care să preia victima și să o transfere la o clinică de specialitate.

FOTO: Radu Sîrbu – Mesager24.ro

Potrivit Mesager24.ro, bărbatul rănit este din orașul Sângeorz-Băi. El va fi transportat la o clinică din Târgu Mureș.

În acest caz, autoritățile competente au deschis o anchetă și se efectuează cercetări.

ACTUALIZARE 1

”Pacientul a fost predat conștient de către echipajul SAJ echipajului de pe elicopterul de la Jibou. Bărbatul a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime”, a mai anunțat Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

În acest caz, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a început o anchetă.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au intervenit azi, în jurul orelor 10:05, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, în comuna Leșu, sat Lunca Leșului, un bărbat în vârstă de 35 ani, în timp ce se afla în mansarda unei locuințe a unei rude, unde se efectuau lucrări de renovare, pe fondul neatenției, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la înălțime, pe niște scări de beton. La fața locului, polițiștii au constatat că, în urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu Mureș”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Radu Sîrbu – Mesager24.ro

0 notes
222 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *