FOTO: Bărbat decedat într-un incendiu izbucnit în localitatea Budacu de Sus

 -  -  1303


Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința. Acesta nu a reușit să iasă la timp din casă, iar pompierii l-au găsit decedat. 

Alerta s-a dat în noaptea de sâmbătă spre dumunică, în jurul orei 03:00, când printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 s-a solicitat intervenția echipajele de pompieri pe raza localității Budacu de Sus. Aici, o casă a fost cuprinsă de flăcări. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost direcționate echipaje de pompieri cu autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, ”în momentul în care au avut acces în interior, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani. Din păcate, acesta era decedat”.

În urma incendiului a ars o casă din lemn cu suprafață de aproximativ 35 mp. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
428 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *