FOTO: Bărbat rănit după ce ar fi căzut într-o râpă, la Parva. A intervenit elicopterul SMURD

 -  -  21170


Un echipaj mixt, format din paramedici și salvamontiști, a intervenit într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Parva, pentru a acorda asistență medicală unui bărbat rănit. În zonă a aterizat și un elicopter SMURD.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, bărbatul, care era îngrijitor la o stână, a suferit mai multe traumatisme după ce ar fi căzut într-o râpă.

Echipajul de paramedici năsăudeni împreună cu cei de la Salvamont Bistrița-Năsăud au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, într-o râpă. Prezenta traumatism cranian și suspiciune de fractură membru. A fost evacuat aproximativ 400 de metri până pe un platou și pregătit pentru a fi extras din zonă de către elicopterul SMURD. Cu ajutorul coordonatelor puse la dispoziție de către Dispeceratul Integrat ISU-SAJ și cu sprijinul colegilor de la Salvamont a fost furnizată locația potrivită pentru aterizarea aeronavei SMURD”.”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un centru de traumă din municipiul Târgu Mureș.

ACTUALIZARE

În acest caz efectuează cercetări și polițiștii, existând suspiciunea că bărbatul ar fi fost agresat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a fost agresat în locul numit “Craia”, pe raza comunei Rebra. Conform primelor verificări, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Runcu Salvei este îngrijitor la o stână constituită în zonă respectivă și ar fi fost agresat de către un tânăr de 26 de ani, din Cristeștii Ciceu. În urma loviturilor, bărbatul de 40 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

2 notes
295 views
bookmark icon

2 thoughts on “FOTO: Bărbat rănit după ce ar fi căzut într-o râpă, la Parva. A intervenit elicopterul SMURD

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *