FOTO: Bărbat rănit în pădure, preluat de un elicopter SMURD și transportat la o clinică din Târgu Mureș

 -  -  998


Un bărbat de 48 ani a fost rănit după ce utilajul pe care îl manevra s-a răsturnat. Accidentul s-a produs într-o pădure de pe raza localității Suplai. În sprijinul echipajelor medicale a intervenit și un elicopter SMURD.

Porivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud. ”Conform primelor date, un bărbat de 48 de ani, din Parva, care manevra un utilaj forestier, într-o pădure de pe raza localității Suplai, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. Bărbatul a fost rănit”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Deoarece accidentul s-a petrecut în pădure, într-o zonă greu accesibilă, echipajul de prim ajutor SMURD a ajuns la locul accidentului cu ajutorul unui autoturism de teren. Paramedicii au găsit victima conștientă, dar blocată în utilaj. În sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Victima a fost stabilizată și predată echipajului ce încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș. Victima prezintă suspiciunea de fractură bazin, fracturi costale și fractură membru inferior”, a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud, ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *