FOTO: Bărbat rănit într-un accident produs la Dipșa

 -  -  1070


Un bărbat în vârstă de 77 de ani a fost rănit, luni după-amiaza, într-un accident rutier produs pe raza localității Dipșa.

”Astăzi, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier în Dipșa. Un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani din Dipșa a fost accidentat de un autotren condus de un tânăr de 27 de ani din Parva. În urma impactului, bărbatul din Dipșa a fost rănit”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit modulul SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Echipajele de intervenție au găsit conducătorul autoturismului în afara mașinii, scos din vehicul de către ceilalți participanți la trafic. Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința a preluat bărbatul conștient, l-a stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Victima prezenta un traumatism cranian”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Cei doi șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier.

0 notes
195 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *