FOTO: Bărbat rănit într-un accident produs pe un drum forestier, preluat de un elicopter SMURD

 -  -  1041


Un bărbat din localitatea Șanț a fost rănit, vineri, într-un accident produs pe un drum forestier din zona Valea Mare. Mașina pe care bărbatul o conducea s-a răsturnat, acesta fiind rănit. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în sprijin a intervenit și un elicopter SMURD.

”Astăzi, în jurul orei 12.00, a fost sesizat prin 112 faptul că o persoană a fost accidentată, pe raza comunei Șanț. La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 75 de ani din localitate, iar în urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism de teren pe drumul forestier Suhard din zona Valea Măriilor, acesta s-a răsturnat”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului, care a fost preluat de către echipajele medicale, în sprijin fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD.

Bărbatul a fost transportat la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș. Victima prezenta leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

0 notes
166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *