FOTO: Bătaie de joc pe bani publici! Vezi cum se asfaltează trotuarele din Bistrița Europeană!

Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița este responsabilă de întreținerea domeniului public și efectuează modernizări ale parcărilor de reședință, reparații curente, întreținere străzi etc.

De multe ori, lucrările de asfaltare lasă de dorit în privința calității, fapt recunoscut la nivelul opiniei publice.

Spre exemplu, pe strada Dogarilor, trotuarele au fost modernizate din bani publici, însă calitatea lucrărilor este sub orice critică: covorul asfaltic este pus într-un strat foarte gros, în zona bordurilor NU s-au efectuat reparații, nu s-a dat panta corespunzătoare etc. Muncitorii primăriei au lucrat pe grabă, iar în scurt timp vor reface deoarece covorul asfaltic prezintă fisuri și denivelări, pe alocuri…

 

 

 

 

 

 

tt5tt8

Zona este intens circulată, deoarece pe strada Dogarilor se află Oficiul de Cadastru, respectiv Evidența Populației, instituții care funcționează  în clădiri moderne ce contrastează cu întreaga zonă. Un motiv în plus pentru care s-ar fi impus lucrări de calitate.

 

 

Până acum primarul Crețu NU a luat poziție publică față de calitatea execrabilă a lucrărilor efectuate de angajații Direcției din subordine.
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita