FOTO: Bistrițenii, invitați să testeze noul cinematograf all-laser din Bistrița Retail Park. Marea deschidere este programată pe 14 noiembrie

 -  -  72274


 

Din 14 noiembrie, Happy Cinema îi așteaptă pe bistrițeni cu cele mai noi filme și cele mai bune oferte în trei săli ultramoderne cu o capacitate de 364 de locuri. Happy Cinema din Bistrița Retail Park este primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall și primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser, precizează compania într-un comunicat de presă.

Înainte de marea deschidere din 14 noiembrie, bistrițenii sunt invitați să testeze noul cinematograf all-laser. ”Can you keep a secret? De azi ești așteptat la Happy Cinema să testezi noul cinematograf all-laser din Bistrița Retail Park. Hush-hush! Păstrează secretul, doar tu și prietenii tăi cei mai buni sunteți așteptați”, se arată pe pagina de Faceboob HappyCinema Bistrița.

Printre filmele în premieră care pot fi urmărite în noiembrie la Happy Cinema se numără Bătălia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Îngerii lui Charlie și animațiile Cenușăreasa și prințul misterios și Regatul de gheață II .

Pe 21 noiembrie, bistrițenii pot participa la un eveniment cu totul special, pentru o singură seară. Happy Cinema va difuza filmul-concert Depeche Mode: Spirits in the Forest. Filmul regizat de colaboratorul artistic de lungă durată al lui Depeche Mode, regizorul și fotograful Anton Corbijn, spune poveștile a șase mega-fani Depeche Mode, în timp ce călătoresc spre Berlin din toate colțurile lumii pentru a vedea spectacolul final al turneului Global Spirit. Show-ul celor de la Depeche Mode va putea fi vizionat pe marele ecran doar pe 21 noiembrie. Trailer-ul poate fi vizionat aici:

Luna noiembrie va continua cu premiera mult așteptatei animații Regatul de gheață II. Din 22 noiembrie spectatorii vor păși în lumea magică a nordului alături de Elsa, Anna, Kristoff și Olaf.

Planul tarifar este adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu lipsesc. Prețurile pentru bilete încep de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. Iar în fiecare zi de miercuri, biletul costă 11 lei indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor. Tarifele și promoțiile sunt disponibile pe www.happycinema.ro.

”Happy Cinema își dorește să devină și în Bistrița un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D”, se mai arată în comunicatul companiei.

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița și, din decembrie, în Bacău, Happy Cinema are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind al doilea lanț de cinematografe din țară.

7 notes
1399 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Bistrițenii, invitați să testeze noul cinematograf all-laser din Bistrița Retail Park. Marea deschidere este programată pe 14 noiembrie

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *