FOTO: Bustul poetului Adrian Păunescu, dezvelit la Năsăud

 -  -  1385


 

 

Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din orașul Năsăud a găzduit, joi după-amiaza, o serie de acțiuni organizate în cadrul unui eveniment dedicat marelui poet Adrian Păunescu. Organizatorii au afirmat că ”scopul evenimentului a fost acela de a ne aduce aminte de poetul care a îndrăgit atât de mult orașul academicienilor”.

Cu prilejul acestui eveniment, a fost dezvelit și un bust al poetului patriot, investiția în realizarea acestuia fiind susținută financiar de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Bustul poetului este situat în parcul din vecinătatea Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud.

Suita de acțiuni organizate în memoria poetului a continuat cu lansarea volumului „Adrian Păunescu și Misterul Năsăudean” – autor prof. Ana Vaida, volum publicat în 300 de exemplare, sprijinul financiar fiind asigurat de Primăria orașului Năsăud.

Totodată,  seara dedicată poetului Adrian Păunescu s-a încheiat printr-un concert folk – Cenaclul Flacăra – susținut de fiul poetului, Andrei Păunescu, și invitații săi.

Cenaclul Flacăra și Preotul Doru Gheaja în recital extraordinar la Năsăud! #AdrianPăunescu#CenaclulFlacăra

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Joi, 12 septembrie 2019

0 notes
510 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *