Ultimele noutati

FOTO: Ca-n fiecare an PSD-iștii petrec în familie. Încă un chef la Restaurant Giulia la care au participat partizani din tot județul și din toate zonele administrației!

Membrii și simpatizanții PSD au chefuit în acest weekend la Restaurantul Giulia. Aproximativ 700 - 800 de oameni s-au distrat la această petrecere de Anul Nou!

PSD-iștii au plătit meniul și au avut parte de un concert al artiștilor de la "Dor Românesc". În poze apar consilieri locali, consilieri județeni, funcționari publici, angajați ai Primăriei Bistrița si directori ai instituțiilor deconcentrate. Cu toate că a fost mai degrabă un chef de partid, unii dintre invitați și-au dus nevestele cu ei!

La acest chef de partid au participat și liderii de partid, dar aceștia au preferat să fie discreți și NU au folosit paginile de facebook pentru a mediatiza evenimentul. Doamnele și domnișoarele au fost mult mai active și s-au pozat în diverse ipostaze la acest chef  și au urcat instant pozele pe rețelele de socializare. 

 

Rețeaua facebook a fost invadată de mesaje de felicitare din partea grupurilor de prieteni!

Cheia succesului la P.S.D: bagă-n seamă pe toată lumea !

P.S.D organizează periodic astfel de chefuri care țin echipa unită. Pensionarii, femeile, tinerii au parte de excursii și chefuri realizate cu scopul de a suda echipele. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, în fiecare toamnă (pensionarii) înaintea alegerilor și după alegeri.

Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară și astfel PSD ține contactul cu personaje din diverse instituții, își motivează simpatizanții prin "băgatul în seamă" și creează ideea de familie. 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita