FOTO: Cabinet medical și centru de permanență, la Silivașu de Câmpie

 -  - 


Locuitorii din zona de câmpie a județului Bistrița-Năsăud vor avea acces la servicii medicale mult mai aproape de casă. Un cabinet medical și un centru de permanență care va deservi cinci comune au fost deschise în localitatea Silivașu de Câmpie, a anunțat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan. 

”Deschiderea Cabinetului Medical “Medicina de Familie” și a Centrului de Permanență din Silivașu de Câmpie înseamnă servicii medicale de calitate (…) și vine și în sprijinul comunităților din împrejurimi – Budești, Sânmihaiu de Câmpie, Miceștii de Câmpie și Urmeniș. Voi fi întotdeauna alături de administrațiile locale și voi încuraja toate proiectele și investițiile ale căror rezultate înseamnă condiții de trai mai bune pentru comunitățile din județul nostru”, a precizat Emil Radu Moldovan.

Președintele CJ Bistrița-Năsăud a adăugat că serviciile medicale vor fi asigurate de medicii dr. Chertes Marius, dr. Șerban Nicolae, dr. Toduț Camelia, dr. Belgun Edith, dr. Suciaghi Alexandrina și de asistenții medicali as. Dorhoi Carmen, as. Moldovan Mirela, as. Cuc Lenuța, as. Ivanovici Cristina, as. Radu Camelia, as. Trucza Zsolt.

Felicitări tuturor pentru tot ceea ce faceți și pentru că ați ales să practicați actul medical și să oferiți cele mai bune sfaturi de sănătate în această frumoasă zonă de câmpie, oferindu-le șansa oamenilor de a se trata mai aproape de casă”, a adăugat Moldovan, care a felicitat și administrația locală din comuna Silivașu de Câmpie pentru realizarea acestei investiții.

”Felicitări domnului primar Ioan Cămărășan și domnului viceprimar Cornea Avram-Ucu și Consiliului Local pentru proiectele de dezvoltare pe care le implementați și pentru că transformați comuna Silivașu de Câmpie într-un loc în care oamenii pot beneficia de investiții menite să aducă plus valoare comunității”, a completat președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Valoarea investiției s-a ridicat la circa 1,4 milioane lei, finanțarea fiind asigurată de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, precum și din bugetul local al comunei Silivașu de Câmpie.

Vizualizări 814 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.