FOTO: Cadouri pentru copilaşi şi ajutoare pentru familii nevoiaşe şi persoane vârstnice, de la polițiștii din Petru Rareș și Beclean

 -  -  973


De sărbători, mai mult ca niciodată, familiile cu dificultăţi financiare resimt lipsurile, iar bătrânul Moş Crăciun are ajutoare peste tot, chiar și în Bistrița-Năsăud, unde polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş şi ai Poliţiei Oraşului Beclean au pus mână de la mână, au adunat bani și astfel au adus un strop de bucurie pe chipurile unor persoane nevoiașe.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, oamenii legii au reuşit să adune aproape 8.000 de lei. Cu această sumă, aproape 20 de copilaşi cuminţi au primit cadourile de Crăciun în avans (hăinuţe groase, jucării, rechizite şi dulciuri), iar familiile lor au primit bunurile necesare zilnic, atât pentru igienă, cât şi alimentare. Nu au fost uitaţi nici vârstnicii. Ieri, 20 decembrie, poliţiştii au ajuns la 8 familii din comuna Târlişua cu cele necesare, dar şi să-i asigure că le vor fi la nevoie aproape.

În total, 11 familii nevoiaşe cu 20 de copilaşi şi alte 8 familii de persoane vârstnice din comuna Târlişua, dar şi din localităţile Dumbrăviţa şi Ciceu Poieni au primit o mână de ajutor, prin grija poliţiştilor.

Iniţiativa a venit din partea şefului de post din comuna Târlişua, agent principal de poliţie Marius Pop care a făcut tot posibilul să le facă mai frumoase sărbătorile celor în slujba cărora se află.

Prin prisma meseriei de poliţist, agent principal de poliţie Marius Pop a întâlnit oameni greu-încercaţi, copilaşi care-şi doresc prea puţine şi bătrâni uitaţi care trăiesc în zone izolate pentru toţi, poliţiştii au găsit cuvinte de încurajare şi o mână de ajutor.

0 notes
98 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *