FOTO: Căminul cultural din Slătinița, inaugurat în prezența primarului Ioan Turc

 -  -  1002


Căminul cultural din localitatea componentă Slătinița, unde s-au efectuat lucrări de reabilitare și extindere prin fonduri europene, a fost inaugurat duminică. Valoarea investiției s-a ridicat la circa 2,7 milioane lei, contribuţia municipalității fiind de aproximativ 91.300 lei.

”Prin reabilitarea Căminului cultural a fost creat un ansamblu din două clădiri (una existentă, plus o extindere), cu o suprafață totală de 656,30 mp, fiind asigurată și dotarea cu utilitățile și echipamentele necesare desfășurării activităților cultural-educative. După ceremonia de sfințire, noul edificiu a găzduit primul spectacol după 20 de ani, oferit de ansamblul folcloric “Cununa de pe Someș”, spre bucuria oamenilor din acest cartier aparținător al Bistriței, care simt deja o atenție crescută din partea administrației locale”, a precizat primarul Ioan Turc.

Prin realizarea acestui proiect s-a avut în vedere creșterea calității vieții a circa 500 de persoane care locuiesc în Slătinița, prin oferirea unui spațiu public adecvat în care au oportunitatea de a participa pe deplin la viața economică, socială, politică și culturală a societății în care trăiesc.

0 notes
127 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *