FOTO: ”Camionul de Crăciun în Basarabia”, la final. Peste 4.500 de cadouri au fost împărțite copiilor din Raionul Glodeni

 -  -  1048


Pentru al doilea an consecutiv, acțiunea Asociației Tășuleasa Social – ”Camionul de Crăciun” – a ajuns și în Basarabia. De această dată, peste 4.500 de copii au beneficiat de unul dintre pachețelele pregătite special pentru această campanie, atât de voluntari ai organizației Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. din Germania, cât și de bistrițeni, care au ales să susțină acțiunea și au cumpărat cadouri.

Alături de voluntarii Asociației Tășuleasa Social, în Raionul Glodeni s-a deplasat și prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț, unul dintre cei care a ales să susțină acțiunea și a cumpărat cadouri pentru copiii din Basarabia.

Anul trecut am venit cu un camion de cadouri (1.200), anul acesta ne-am propus să aducem două și, din fericire, am venit cu trei, adică peste 4.500 de cadouri pe care le-am împărțit împreună cu alți colegi voluntari de la Tășuleasa Social (…) Nu vă puteți imagina cât de mult s-au bucurat copiii din Glodeni, indiferent de vârstă și care ne-au demonstrat că verbul “a dărui” este încărcat de zâmbet și aduce oamenii mai aproape fără a ține cont de granițe. (…) Timp de 16 ani am primit cadouri pentru copiii din județul Bistrița-Năsăud, prin Asociația Tășuleasa Social împreună cu Die Johanniter, iar ACUM am reuşit şi noi să dăruim la rândul nostru micuților din Republica Moldova, respectiv celor din Raionul Glodeni” a spus prefectul Ovidiu Frenț.

Astfel, trei camioane încărcate cu cadouri au ajuns în Raionul Glodeni. Transportul cadourilor a fost asigurat cu camioane ale companiei Romstal Moldova.

Foto: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

0 notes
173 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *