FOTO: Campanii de vaccinare împotriva COVID-19 dedicate adolescenţilor, în cinci localităţi din județ

 -  -  11027


Adolescenţii din judeţul Bistriţa-Năsăud care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru în cadrul campaniilor care se desfășoară în toate cele patru orașe din județ – Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi, precum și în comuna Prundu Bârgăului. Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, aceste activități se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani.

În municipiul Bistrița, campania se derulează pe parcursul a două zile, 31 mai şi 1 iunie, în zona foișorului din Parcul Municipal. În prima zi, tinerii au mers să se vaccineze încă de la primele ore ale dimineții.

Tinerii sunt, cred, printre cei mai entuziasmați că au posibilitatea de a se vaccina! Drept urmare, locurile amenajate în parc pentru vaccinare sunt încontinuu ocupate. În aceste două zile, tinerii sunt un exemplu de responsabilitate pentru noi, adulții! Le sunt alături fiecăruia în parte și le mulțumesc!”, spune prefectul Stelian Dolha.

La Bistrița, campania se desfășoară în zilele de luni și marți (31 mai – 1 iunie), între orele 8:00 – 20:00.

De asemenea, campanii de acest fel vor fi organizate pe parcursul zilei de 1 iunie și în orașele Năsăud, Beclean, Sângeorz-Băi, precum și în comuna Prundu Bârgăului.

Activitatea de vaccinare se va desfășura în intervalul orar 08:00 – 20:00, iar serul administrat va fi Pfizer. Pentru a se putea imuniza, tinerii care nu au împlinit încă 18 ani au nevoie de semnătura unuia dintre părinţi pe declarația pe propria răspundere.

1 notes
152 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *