FOTO: Carambol pe DN 17, la Unirea

 -  -  1146

Mai multe autovehicule au fost implicate, marți, într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Unirea.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate trei autovehicule, în urma impactului rezultând patru victime.

”La accident s-au deplasat două echipaje SAJ, un echipaj C2 cu medic și un echipaj B2 cu asistent medical. Sunt patru victime conștiente, care sunt evaluate în momentul de față”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Intervenția salvatorilor este în plină desfășurare, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE 1

La locul accidentului, echipajele medicale SAJ au găsit 4 victime conștiente ieșite din autoturisme. 3 victime (un minor de 15 ani, o femeie de 48 ani și un bărbat de 27 ani prezentau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. O a patra victima, bărbat de 36 ani, prezenta un traumatism de coloana cervicală. El a fost stabilizat de către echipajele medicale și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a adăugat Ciprian Păcurar.

ACTUALIZARE 2

Polițiștii au efectuat cercetări la locul accidentului produs pe DN 17.

”Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier a reieșit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Lunca Ilvei, în timp ce conducea o autospecializată (cu care se transportă beton) pe direcția Bistrița-Livezile, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Timiș. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 de ani, din Bistrița. În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani și femeia de 48 de ani au fost răniți. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspctoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conținuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier.

FOTO: SAJ Bistrița-Năsăud

0 notes
271 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *