FOTO: Ce le-a transmis prefectul taximetriștilor care au protestat în Piața Petru Rareș?

 -  -  1052


În contextul protestului organizat de taximetriștii bistrițeni în Piața Petru Rareș, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț, a avut o întâlnire cu câțiva dintre reprezentanții taximetriștilor.

Potrivit Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud, ”prefectul le-a mulțumit pentru modalitatea civilizată a manifestării de astăzi care nu a perturbat traficul auto în orașul nostru. De asemenea, a ascultat problemele acestora și le-a promis sprijinul atât în rezolvarea problemelor care țin de reglementările legislative, cât și de cele locale”.

Astfel, în următoarea perioadă, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud va organiza o ședință cu reprezentanți ai Poliției Rutiere și ai Primăriei municipiului Bistrița pentru a discuta și pentru a găsi soluții la problemele expuse de reprezentanții taximetriștilor din Bistrița-Năsăud. Aceștia au semnalat existența unor mașini inscripționate ”Taxi”, dar care nu sunt autorizate, precum și faptul că ar exista șoferi fără atestat de taximetrist.

Pentru descurajarea pirateriei în transportul de persoane recomandăm și pe această cale cetățenilor să nu folosească decât taxiuri autorizate, astfel eliminându-se riscurile care pot să apară privind siguranța lor, dar și evaziunea fiscală” mai transmit reprezentanții Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud.

0 notes
177 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *