FOTO: Cea de-a doua parcare etajată din Prundu Bârgăului, în execuție

 -  -  11322


 

 

 

Cea de-a doua parcare etajată de pe raza comunei Prundu Bârgăului este în plin proces de amenajare, reprezentanții autorității locale precizând că lucrările sunt realizate în proporție de 65 la sută. Cel de-al doilea parking este situat în zona blocurilor RAAL și vizează amenajarea a 28 de locuri de parcare noi, dar și reamenajarea urbanistică a zonei.

”O investiție, care vizează crearea de noi locuri de parcare și amenajarea zonei, inclusiv a accesului pietonal și a celui rutier, se află în execuție în zona blocurilor de la fabrica RAAL. Și acest parking este realizat din fonduri bugetare proprii”, spune primarul comunei, Doru Crișan.

Proiectul vizând “Modernizare și amenajare acces pietonal, acces rutier, spații de parcare și parking auto în zona blocurilor RAAL” are o valoare de 1,5 milioane lei.
Lucrările presupun amenajarea unui parking auto cu 28 de locuri, reamenajarea urbanistică a zonei RAAL, modernizarea și amenajarea accesului pietonal și auto dar și a locului de joacă pentru copii.

1 notes
447 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Cea de-a doua parcare etajată din Prundu Bârgăului, în execuție

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *