Ultimele noutati

FOTO: Cherestea în valoare de peste 7.000 de euro, dar care era transportată fără documente legale, confiscată de polițiști

Polițiștii de la delicte silvice au dispus confiscare a peste 50 mc de cherestea, în valoare de 33.569 lei  și a mijlocului de transport folosit.

”În cadrul unei acțiuni silvice, polițiștii din orașul Beclean au depistat în trafic un autocamion cu semiremorcă care transporta cantitatea de 50,2 mc cherestea, în valoare de 33.569 lei, fără proveniență legală. În urma verificărilor efectuate la fața locului de către polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu polițiști din cadrul polițiilor orășenești a rezultat faptul că o societate comercială de exploatare și prelucrare a materialului lemnos ar fi expediat, în mod repetat, cu același aviz de însoțire, aceeași cantitate de cherestea” precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de combatere a delictelor silvice au dispus măsura sancționării contravenționale a agentului economic cu amendă în valoare de 10000 lei. De asemenea, au dispus confiscarea materialului lemnos și a mijlocului de transport folosit.

FOTO: IPJ B-NCaricatură

Ziar de Bistrita