FOTO: Cinci accidente rutiere în Bistrița-Năsăud, luni dimineața

 -  -  7


Dimineață plină pentru echipajele de intervenție din județul Bistrița-Năsăud. În intervalul orar 07:00 – 10:00, nu mai puțin de cinci accidente rutiere s-au produs în diferite zone ale județului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Astfel, primul eveniment rutier a fost anunțat în jurul orei 07:00, când o mașină s-a răsturnat la ieșirea din Ilva Mică spre Năsăud. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime încarcerate. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

La scurt timp după producerea acestui accident, un alt eveniment rutier a fost anunțat prin intermediul unui apel înregistrat la 112. De această dată, o mașină a căzut în apă între localitățile Ilva Mică și Sângeorz Băi. Din primele informații a rezultat că în accident au fost implicate două victime. La fața locului a acționat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz-Băi.

De asemenea, un accident rutier s-a produs și în municipiul Bistrița, pe strada Gării, unde un pieton a fost accidentat de un autovehicul. La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, victima fiind găsită conștientă. Pietonul a fost evaluat din punct de vedere medical, refuză transportul la spital.

În plus, un alt accident rutier a avut loc între localitățile Chiuza și Săsarm, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD. Conducătorul auto – un bărbat în vârstă de aproximativ 58 de ani – nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Cel de-al cincilea accident rutier produs în această dimineața a avut loc în urmă cu puțin timp în cartierul Unirea din municipiul Bistrița. Din primele informații, în urma accidentului nu ar fi rezultat victime. Pompierii militari bistrițeni asigură, cu o autospecială de intervenție, măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Autoritățile atrag atenția că județul Bistrița-Năsăud se află sub o atenționare cod galben de burniţă şi polei, valabilă până la ora 12:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.