accident ziar de bistrita

FOTO: Cinci persoane, implicate într-un accident rutier produs la Șintereag

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier produs duminică, în jurul prânzului, pe DN 17, în zona localității Șintereag, mai exact la interesecția DN 17 cu drumul ce duce spre Blăjeni.

Din informațiile transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, se pare că două autoturisme au intrat în coliziune.

 

La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD de prim ajutor și o autospecială din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

”În accidentul din Șintereag au fost implicate cinci victime. Patru victime vor fi transportate la UPU SMURD Bistrița, dintre care două cu traumatism de coloană si două cu leziuni minore”, a precizat Cristina Răcilă din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au început cercetările la fața locului și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Potrivit polițiștilor, accident rutier s-a produs la intersecția DN 17 cu DJ 151.

”În urma primelor verificări și măsurători, efectuate la fața locului de polițiștii din Beclean, a rezultat faptul că pe raza localității Șintereag, un bărbat de 29 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe drumul județean 151, la intersecția cu drumul național 17, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Beclean, care circula pe direcția Bistrița-Beclean”, au precizat reprezenții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din auto condus de bărbatul din Beclean. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, polițiștii de la rutieră din Beclean.

FOTO: ISU B-N, IPJ B-N