FOTO: Circa 80 de persoane vor avea parte de un Crăciun mai fericit datorită polițiștilor năsăudeni și Asociației Dar din Dar se face RAI

 -  -  1359


Crăciun mai fericit pentru 80 de persoane, din 11 localități, datorită unor polițiști năsăudeni și oameni de bine. Mânuțele oricărui copil ar trebui să deschidă cadouri și fiecare părinte ar trebui să aibă ce pune pe masă de Crăciun. S-au îngrijit de acestea membrii Asociației Dar din Dar se face RAI, coordonată de Mihaela Săliștean și 15 polițiști din cadrul Poliției Orașului Năsăud și Secției 6”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Reprezentanții asociației și polițiștii din Năsăud au dus sâmbătă, 21 decembrie, daruri copiilor care trăiesc împreună cu familiile lor modest, în locuri greu-accesibile din 11 localități, din județ și unor bătrâni care se mulțumesc cu prea puțin.În frunte cu șeful Poliției Năsăud, oamenii de bine au ajuns în prag de sărbători, cu bucurie în suflet și daruri, la 80 de persoane.

”Au dus celor mici magica cutie de la Moșul, frumos împachetată, plină cu dulciuri, rechizite, hăinuțe și jucării. Celor bătrâni – un cuvânt de mângâiere, produse alimentare și promisiunea că vor reveni și altă dată. Au făcut posibilă această acțiune caritabilă mulți oameni de bine, iar o parte din bunuri au fost cumpărate cu bonurile valorice dăruite de polițiștii care au donat sânge, în valoare de peste 1000 de lei. Nu se poate spune de partea cui a fost mai mare bucuria…pentru că dar din dar se face RAI”, se mai arată în comunicatul IPJ B-N.

0 notes
484 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *