FOTO: Circulație bară la bară în zona de centură a orașului Bistrița

 -  -  1318


 

 

Șoferii care au avut de traversat vineri după-amiaza, șoseaua de centură a municipiului Bistrița au fost nevoiți să se înarmeze cu nervi de oteț, întrucât circulația s-a desfășurat bară la bară. Și asta din două motive.

Primul motiv este legat de faptul că astăzi este Luminația, o zi în care toți cei care au pierdut persoane dragi se îndreaptă spre mormintele lor ca să pună flori şi să aprindă lumânări. Așa a fost și în Bistrița, Cimitirului Municipal de pe strada Tărpiului devenind un furnicar.

Mai multe echipaje mixte, formate din polițiști locali și din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, au intervenit în zona șoselei de centură pentru a dirija traficul și a ajuta la fluidizarea acestuia.

Cel de-al doilea motiv pentru care traficul în zona șoselei de centură s-a desfășurat cu dificultate a fost că pe sensul de mers dinspre Bistrița spre Viișoara s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme.

La locul accidentului au intervenit polițiștii Serviciului Rutier care vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

În ceea ce privește traficul rutier, acesta a fost aglomerat vineri și pe alte artere din municipiul Bistrița.

0 notes
443 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *