FOTO: Complexul Sportiv de la Sângeorz-Băi, în linie dreaptă. ”Baza sportivă va fi una dintre cele mai frumoase din țară!”

 -  -  21656


Compania Națională de Investiții a finalizat procedura de licitație publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construire a unui complex sportiv în orașul Sângeorz – Băi, o investiție în valoare de peste două milioane de euro. Deputatul Daniel Suciu anunță că licitația s-a încheiat și a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor. 

”De ieri avem contractul semnat pentru construcția bazei sportive din Sângeorz-Băi! Am bugetat investiția anul trecut cât am fost ministru și am dus acest proiect până la capăt și nu pot decât să mă bucur că ieri s-a îndeplinit și ultima formalitate. Și da, sper să poarte numele marelui nostru fotbalist Gabi Balint. Va fi una dintre cele mai frumoase din țară, cu o valoare de 2,2 milioane de euro”, a anunțat marți, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare, deputatul Daniel Suciu.

Complexul Sportiv va fi format dintr-un teren de fotbal și o tribună polivalentă acoperită, cu regim de înălțime P+2E. Acesta va fi construit pe un teren situat pe strada Someșului din orașul Sângeorz-Băi și va avea peste 500 de locuri în tribune. Totodată, potrivit proiectului vor fi amenajate vestiare și o clădire administrativă. Terenul de fotbal va fi dotat cu sistem de irigare îngropat.

Potrivit caietului de sarcini, clădirea va avea un regim de înălțime P+2E și va fi structurată astfel:

  • La parter sunt prevăzute zone de acces, cabinete medicale prevăzute cu grupuri sanitare, vestiare, dusuri, grupuri sanitare și birouri.
  • La etajul 1 sunt prevăzute căi de acces, tribuna compartimentată în 5 sectiuni dotată cu 516 scaune rabatabile utilizate de către spectatori pentru vizionarea evenimentului sportiv și grupuri sanitare.
  • La etajul II va fi amenajată o cabină VIP – spatiu destinat oficialilor, observatorilor și presei.

Durata contractului este de 18 lun, dintre care 3 luni pentru proiectare și 15 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor.

Investiția este susținută de Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminsitrației Publice, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

2 notes
781 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Complexul Sportiv de la Sângeorz-Băi, în linie dreaptă. ”Baza sportivă va fi una dintre cele mai frumoase din țară!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *