FOTO: Concertul de Bobotează de la Palatul Culturii s-a desfășurat în prezența unui public numeros

 -  -  1473


Primăria Municipiului Bistrița și Palatul Culturii Bistrița au marcat, conform tradiției, începutul noului an 2020 într-o atmosferă de sărbătoare, prin organizarea unui concert extraordinar de Bobotează. 

Evenimentul a avut loc luni seara, la Palatul Culturii din Bistrița, concertul fiind susținut de Orchestra Operei din Brașov, dirijor Alexandru Ilie.

Prețul unui bilet a fost de 15 lei, iar interesul bistrițenilor pentru astfel de eveniment a fost extrem de mare, dat fiind faptul că au fost vândute toate biletele. Sala Palatului Culturii a fost plină, printre cei care au ales să participe la concert numărându-se și reprezentanți ai administrației locale. Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu sau viceprimarul Cristian Niculae au luat parte la eveniment.

A devenit deja tradiție ca an de an, la Bistrița, să fie organizat un astfel de eveniment la începutul unui nou an, acesta marcând și sfârșitul sărbătorilor de iarnă.

FOTO: Facebook – Palatul Culturii Bistrița

897050cookie-checkFOTO: Concertul de Bobotează de la Palatul Culturii s-a desfășurat în prezența unui public numeros
0 notes
598 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.