Administratie

FOTO: Condiții moderne de studiu pentru elevii unei școli din Prundu Bârgăului, după o investiției de circa 2,7 milioane lei

 -  - 


Elevii unei unități de învățământ din comuna Prundu Bârgăului vor avea parte de condiții moderne de studiu în noul an școlar, în urma unei investiții care s-a ridicat la circa 2,7 milioane lei. 

”Noul an școlar începe cu încă o clădire modernă pentru micuții din comuna noastră! Vara aceasta au fost finalizate lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a clădirii școlii cu clasele I – IV din comuna Prundu Bârgăului, astfel că elevii și cadrele didactice au, în noul an școlar, condiții mai bune de a-și desfășura orele, în săli de clasă noi și moderne. Sălile de clasă au fost dotate cu camere de supraveghere, cu table digitale, laptop-uri pentru cadrele didactice și mobilier nou”, a spus primarul din comuna Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Proiectul „intitulat Reabilitare și eficientizare energetică Școala generală, clasele I-IV în comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud” a fost realizat din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală și a avut o valoare de 2,7 milioane de lei.

Cu acest proiect am mai făcut un pas important în modernizarea infrastructurii școlare din comuna noastră. Aproape toate clădirile în care învață copiii noștri au fost modernizate și au cele mai bune condiții”, a mai adăugat Doru Crișan.

155 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.