FOTO: Copil cu arsuri pe aproape jumătate din suprafața corporală, preluat de elicopterul SMURD și dus la București

 -  -  1038


Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Cormaia a foat preluat de un elicopter SMURD și transportat la o clinică din București, după ce s-a electrocutat și a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafața corporală.

Inițial, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD de prim ajutor, însă, când au văzut starea copilului, paramedicii au cerut sprijinul unui elicopter SMURD.

”Medicul care încadrează echipajul aerian de la Baza Aeriană Jibou a constatat faptul că, copilul prezintă arsuri pe aproximativ 45 % din suprafață corporală. Copilul este conștient și a fost pregătit pentru a fi transportat pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul din București”, a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost sesizată și Poliția. Astfel, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care copilul a fost electrocutat.

”Conform primelor date, acesta se afla în zona unui pod care traversează râul Cormaia și ar fi încercat să descurce firul unei undițe care s-a agățat în cablurile electrice aflate în zonă”, a precizat Inspectoratul de Poliție al județului Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU Bistrița-Năsău

0 notes
163 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *