FOTO: Copilașii din Glodeni, Republica Moldova au primit cadouri minunate în cadrul acțiunii ”Camionul de Crăciun”

 -  -  1


Campania ”Camionul de Crăciun”, care a reușit să pună zâmbete pe chipurile a peste 25.000 de copii din cinci județe din România, a adus bucurie și în rândul copiilor din Republica Moldova.

Un camion încărcat cu cadouri a fost direcționat către Glodeni – Republica Moldova, raion înfrățit cu județul Bistrița-Năsăud. Cadourile au ajuns deja în posesia copiilor.

Alături de voluntarii Tășuleasa Social, la acțiune au participat și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, dar și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, și prefectul județului Ovidiu Frenț, care au dat o mână de ajutor și au împărțit cadouri copiilor.

Tășuleasa Social este un mare câștig și un motiv de mândrie pentru județul Bistrița-Năsăud și mă bucur că aceasta a început să activeze și pe teritoriul Republicii Moldova, la partenerii noștri din Raionul Glodeni! Datorită sufletelor mari ale copilașilor din Germania, al efortului extraordinar al voluntarilor Tășuleasa Social și al partenerilor lor germani de la Die Johanniter-Unfall-Hilfe e.V, 1.200 de copilași din clasa a I-a și a II-a din tot Raionul Glodeni au primit cadouri minunate! M-am simțit extraordinar în calitate de voluntar Tășuleasa Social și nu cred că există sentiment mai frumos pe lumea asta, decât cel de a împărți și de a primi bucurie!” a precizat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

În Republica Moldova, 1.200 de copii s-au bucurat de cadouri, acțiunea desfășurându-se pentru prima dată în această zonă, în vreme ce în România, a împlinit deja 15 ani, în toată această perioadă de timp, în preajma Crăciunului, copilașii așteptând cadourile cu mult entuziasm.

Ultima acțiune s-a derulat în cinci județe din România – Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Suceava.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, peste 10.000 de copilași au primit cadouri.

FOTO: Facebook – Emil Radu Moldovan

0 notes
104 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.