FOTO: “Crăciunul Solidarității”, la cea de-a doua ediție. Circa 350 de pachete vor ajunge la bistrițenii aflați în dificultate!

 -  - 


Primăria municipiului Bistriţa a organizat și anul acesta campania umanitară ”Crăciunul solidarității”, dedicată persoanelor vulnerabile din oraş. În urma donațiilor făcute de persoane fizice și juridice în cadrul campaniei, municipalitatea a reușit să pregătească circa 350 de pachete care vor ajunge la bistrițenii aflați în dificultate. 

”Prin campania pe care am inițiat-o în decembrie 2021, municipalitatea a reușit să mobilizeze energii și anul acesta pentru persoanele pe care Direcția de Asistență Socială le are în evidență ca fiind în situații foarte dificile. La ediția a doua, au răspuns apelului nostru mai multe societăți comerciale și persoane fizice, animate de generozitate și spirit de întrajutorare. Astfel, la cantina socială au fost recepționate și centralizate donații în valoare de 25.136 lei, constând în alimente neperisabile, conserve, dulciuri, produse de igienă, pilote, perne, pături, mănuși, chiar și jucării. 350 de pachete au fost pregătite, iar astăzi a început distribuirea acestora, un plus de bucurie de la Primărie pentru semenii noștri. Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns „Prezent” și la această acțiune și îi asigurăm că toate donațiile lor vor ajunge unde e mai mare nevoie de ele, inclusiv cu sprijinul bisericilor și al voluntarilor SVSU pentru persoanele nedeplasabile”, a transmis primarul Ioan Turc.

Prima ediție a campaniei ”Crăciunul solidarității” a avut loc în anul 2021, atunci fiind pregătite circa 600 de pachete pentru persoanele aflate în dificultate.

Vizualizări 58 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.