FOTO: Credincioșii penticostali și baptiști, pe străzi, la Marșul Învierii!

 -  -  1122


Bisericile Baptistă şi Penticostală au organizat la Bistrița, pentru cea de-a zecea oară, Marșul Învierii, eveniment la care au participat sute de oameni. Marșul s-a desfășurat pe traseul Kaufland – Bulevardul Independenţei – Strada Gării – Bulevardul Decebal – Strada Crinilor – Piaţa Petru Rareş – pietonalul Liviu Rebreanu.

Alături de bistrițeni, la eveniment au luat parte și mai mulți reprezentanți ai instituțiilor publice din județ, printre cei care au ales să se alăture procesiunii numărându-se și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul Cristian Niculae, subprefectul Ciprian Celcan – Oprea, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan și parlamentarii Ioan Deneș și Robert Sighiartău.

”Ne pregătim, cu credință și emoție în suflete, să sărbătorim Învierea Domnului Nostru Isus Cristos. E sărbătoarea renașterii, a triumfului vieții și dragostei de semenii noștri. Toate întrupate și date nouă prin modelul patimilor, sacrificiului și al învierii lui Cristos. Acum, în vremuri tulburi și grele, românii simt și știu că sunt un popor creștin. De Paște familiile voastre se vor reuni iarăși, de oriunde au fost duse de soartă. Veți primi cu bucurie laolaltă – bunici, fii și fiice, nepoți – vestea Învierii Domnului. Credința în Dumnezeu, în rostul familiei, iubirea de aproapele nostru și de țară ne vor da tăria să fim împreună și vor aduce, sunt convins, o viață mai bună. Să aveți un Paște binecuvântat și fericit!” a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare deputatul Robert Sighiartău.

La Marșul Învierii, credincioșii au purtat pancarte pe care erau scrise cuvinte menite să marcheze importanța Învierii, iar corurile au cântat cântece de slavă.

 

0 notes
247 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *