FOTO: Cum arată cea mai nouă bază sportivă construită în comuna Prundu Bârgăului. Investiția a fost recepționată

 -  - 


Au fost finalizate lucrările de construire a unei baze sportive în comuna Prundu Bârgăului, a anunțat primarul Doru Crișan, potrivit căruia nou bază dispune de cele mai moderne dotări necesare desfășurării de activități sportive. 

Într-o postare pe o rețea de socializare, primarul Doru Crișan afirmă că administrația locală pe care o coordonează a recepționat deja lucrările la noua bază sportivă și urmează ca investiția să fie pusă la dispoziția cetățenilor cât mai curând.

A fost semnată recepția la terminarea lucrărilor la obiectivul de investiții ”Construire bază sportivă Tip 1, Varianta V1” în comuna Prundu Bârgăului, cu finanțare asigurată prin Compania Națională de Investiții! Noua bază sportivă dispune de un cele mai noi și moderne dotări pentru desfășurarea activităților sportive, urmând ca în cel mai scurt timp să fie dată spre utilizare, suprafețele de joc putând să asigure desfășurarea mai multor sporturi (fotbal, handbal, volei, tenis, baschet, etc.)”, a precizat primarul Doru Crișan.

Baza sportivă, conform standardelor impuse de Compania Națională de Investiții, dispune de un teren de fotbal omologat UEFA și FRF, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren sportiv mic tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, o clădire administrativă și pentru vestiare, parcare pentru autovehicule și autocare.

Lucrările au fost efectuate de compania AMICII BUILDING, iar primarul comunei Prundu Bârgăului a felicitat constructorul pentru calitatea lucrărilor și pentru termenul record în care a finalizat investiția.

Vizualizări 227 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.