FOTO: Cum se circulă în Bistrița? De ce nu s-au deszăpezit unele străzi din oraș? Explicația viceprimarului Cristian Niculae.

 -  -  2322


Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar în urma ninsorilor din ultimele zile, la nivelul municipiului Bistrița s-a depus un strat consistent de zăpadă. Reprezentanții Primăriei Bistrița au acționat cu utilajele din dotare pentru deszăpezirea arterelor principale de circulație din oraș, însă,  sunt și situații în care utilajele de deszăpezire nu au ajuns, în special pe străzile mici.

După o zi şi o noapte cu cod galben de ninsori, am reușit să acționăm la deszăpezirea străzilor din oraşul nostru pentru ca circulația să se desfășoare în condiţii bune, dar de iarnă. Angajații Direcției de Servicii Publice a Primăriei municipiului Bistrița au facut eforturi şi s-a muncit toată noaptea pentru ca străzile din oraş să fie practicabile la orele dimineţii” a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

S-a acționat până acum pe principalele artere de circulație din oraș și pe străzile în pantă.

Potrivit sursei citate, sunt doar 21 de utilaje care acționează în oraș, din acest motiv, pe unele străzi încă nu s-a putut interveni, fiind vorba în special de străzile dintre blocuri. ”Din cauza faptului că sunt 460 de străzi și doar 21 de utilaje, nu reușim să intervenim și printre blocuri. Se acționează pe străzile în pantă, arterele principale și trotuare” a mai adăugat Niculae.

De asemenea, angajații Primăriei Bistrița au acționat și pe unele trotuare din oraș.

Viceprimarul precizează că acțiunile de deszăpezire vor continua: Vom lucra în continuare cât va fi necesar pentru ca cetăţenii municipiului Bistriţa să circule în siguranţă, fără evenimente neplăcute în trafic”.

FOTO: Facebook – Cristian Niculae

2 bookmark
0 notes
47 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.