FOTO: Cum va arăta centrul Bistriței de sărbători; tunel de lumini pe Pietonalul Liviu Rebreanu

 -  -  11234


Bistrița se pregătește de sărbătorile de iarnă, în diferite zone din oraș, inclusiv pe Pietonalul Liviu Rebreanu, fiind montate deja instalațiile pentru iluminatul festiv.

Față de anul trecut, când în zona centrală a orașului au fost montate instalații în formă de arcade, anul acesta administrația locală a optat pentru instalații care vor da impresia unui tunel de lumini, primarul Ioan Turc afirmând că zona centrală a oraşului va fi împodobită ”aşa cum se cuvinte” pentru sărbătorile de iarnă.

FOTO: Cornel Ciocan
FOTO: Cornel Ciocan
FOTO: Cornel Ciocan
FOTO: Cornel Ciocan

Potrivit edilului Bistriței, în zona centrală a orașului va fi împodobit un brad artificial, iar în proximitatea Bisericii Evanghelice va fi amplasat și patinoarul sintetic pe care l-a achiziționat Primăria Bistrița.

De asemenea, elemente decorative vor fi montate și în alte zone din oraș și din localitățile componente Ghinda, Sigmir, Slătinița, Unirea, Viișoara și Sărata, întrucât, pe lângă instalațiile existente, municipalitatea a închiriat și altele noi, bugetul alocat anul acesta pentru iluminatul festiv fiind unul generos, de peste 400.000 de lei.

La Bistrița, iluminatul festiv va deveni funcțional pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

În anii trecuți, decorațiunile din zona centrală a orașului arătau astfel:

1 notes
359 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Cum va arăta centrul Bistriței de sărbători; tunel de lumini pe Pietonalul Liviu Rebreanu

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *