FOTO: Declaraţie de dragoste în văzul tuturor sau o simplă glumă?

 -  -  1280


 

 

Un bistrițean a surprins un autoturism pe parbrizul căruia erau lipite zeci de bilețele roz pe care erau desenate inimioare și erau scrise mesaje ce la o primă vedere par a fi de dragoste. Acesta a fotografiat autoturismul și a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar în scurt timp au început să curgă comentariile la această postare.

Unii dintre internauți spun că ”de vină” pentru zecile de bilețele de pe mașină ar fi marca autoturismului, în vreme ce alții se întreabă cine e fericitul posesor sau posesoare a mașinii.

”Asta înseamnă să ai B. M. W”, a scris un comentator, în vreme ce altul a scris: ”Acum posesorul masini o să stea cu gândul cine i-a lăsat mesaje pe mașină și cea mai mare întrebare de ce nu i-a lăsat număr de telefon? Toată viața e un mister. Ai Bmw ai admiratoare!”. 

Cert este că indiferent care ar fi fost motivul, parbrizul mașinii a fost umplut cu bilețele de culoare roz pe care au fost desenate inimioare și au fost scrise mesaje precum ”Mi-e dor de tine!” sau ”Te-am văzut la pompă, m-am îndrăgostit. Îți las nr. meu … P.S. Am o Dacie!”.

Nu se ştie cine este posesorul mașinii și nici dacă gestul a reuşit să îl/o impresioneze.

FOTO: Facebook – Info Trafic Bistrița-Năsăud, Gaby Ștefoi 

0 notes
405 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *