FOTO: Delegație a Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, la Ciorogârla, județul Ilfov, de unde vor fi preluate cele 5 autospeciale noi

 -  -  5395


Parcul auto al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud se va înnoi cu 5 autospeciale noi. O delegație din partea instituției bistrițene se află în aceste momente la Ciorogârla, județul Ilfov, de unde vor fi preluate cele 5 ambulanțe de urgență tip B1/B2, tracțiune 2×4, Renault Master și vor fi aduse la Bistrița.

Aceste 5 autospeciale reprezintă un prim lot dintr-un total de 17 autosanitare prevăzute în planul multianual de reînnoire a parcului de autospeciale al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Numărul total al autospecialelor de intervenție care vor înnoi parcul auto din județul Bistrița-Năsăud, până la finele anului 2020, ar trebui să ajungă la 28. 17 vor intra în dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și alte 11 în dotarea SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Reamintim că la nivel național, livrarea primului lot de ambulante noi către serviciile de urgență a început luni, 10 decembrie, și va continua până în data de 17 decembrie, urmând ca alte loturi să fie livrate în cursul primului semestru al anului 2019 către serviciile de ambulanță și SMURD din țară.

FOTO: Facebook – Ro News

5 bookmark
0 notes
120 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.