FOTO: Descoperire macabră într-o pădure din apropierea localității Cormaia

 -  -  3298


La data de 11 septembrie, polițiștii bistrițeni au fost sesizați despre faptul că într-o pădure din apropierea localității Cormaia au fost descoperite un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de îmbrăcăminte.

Din verificările efectuate la fața locului de către polițiștii de la investigații criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 89 de ani, din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai” a declarat crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

3 bookmark
0 notes
23 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.