FOTO: Diplome și cuvinte de apreciere pentru personalul medical și voluntarii centrului de vaccinare din cadrul SVSU Bistrița

 -  -  1047


Primăria municipiului Bistrița a organizat un eveniment special pentru a evidenția activitatea din acest an a centrului de vaccinare amenajat în incinta Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgențe (SVSU).

Potrivit primarului Ioan Turc, municipalitatea a acordat diplome personalului medical și voluntarilor din cadrul centrului.

”Diplome și cuvinte de maximă apreciere din partea întregii comunități bistrițene pentru personalul medical și voluntarii implicați în efortul colectiv de profilaxie și combatere a pandemiei cu coronavirus, care a însemnat efectuarea a zeci de mii de vaccinuri, a mii de teste rapide antigen și a sute de vizite la domiciliu pentru aprovizionarea cu medicamente și hrană a persoanelor izolate sau vulnerabile. Laude și gratitudine tuturor! Dacă e nevoie, suntem pregătiți să continuăm”, a transmis primarul Ioan Turc printr-un mesaj postat pe Facebook .

1394470cookie-checkFOTO: Diplome și cuvinte de apreciere pentru personalul medical și voluntarii centrului de vaccinare din cadrul SVSU Bistrița
0 notes
172 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.