FOTO: DN 17 C, blocat de aluviuni la Coșbuc și la Romuli

 -  -  1861


Traficul rutier pe DN 17C, drum care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, este blocat pe raza a două localități – Romuli și Coșbuc, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud.

Potrivit CJSU Bistrița-Năsăud, la Coșbuc s-a produs o alunecare de teren, DN17C fiind blocat de aluviuni la intrarea dinspre orașul Năsăud. În zonă intervin pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Coșbuc.

FOTO: Radu Sîrbu – www.mesager24.ro

De asemenea, DN 17C este blocat și la Romuli, tot din cauza aluviunilor care au ajuns pe carosabil.

FOTO: Radu Sîrbu – www.mesager24.ro

”Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 17C Salva – Năsăud –Bistrița traficul rutier este blocat pe ambele sensuri din cauza unor copaci căzuți pe carosabil, în localitatea Coșbuc. Nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale. Se estimează ca circulația să se reia, în 60 de minute”, precizează Poliția Română.

ACTUALIZARE

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Comitetul Local pentru Situații de Urgență Coșbuc au degajat DN 17C, drum care a fost blocat în urma unei alunecări de teren. Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Comitetul Local pentru Situații de Urgență Romuli au degajat traficul pe DN 17C blocat de aluviuni în urma colmatării unui podeț. Traficul a fost reluat și pe raza acestei localități pe un sens de mers, alternativ.

FOTO: Radu Sîrbu – www.mesager24.ro

0 notes
986 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *