FOTO/VIDEO: DN 17 este blocat total în localitatea Reteag. Ce s-a întâmplat

 -  -  1030


Drumul Național 17 este blocat total în localitatea Reteag, la km 11+600m, din cauza unor grinzi din beton armat care au căzut pe carosabil de pe un trailer tractat de un cap tractor, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, trailerul care transporta grinzile circula pe ruta Dej-Beclean. În zona localității Reteag, mai multe grinzi au căzut din autotren pe partea carosabilă.

Din primele informații, nu există victime.

Un echipaj de pompieri cu o automacara de la Detașamentul de Pompieri Bistrița a fost direcționat la locul indicat pentru sprijinirea echipelor de intervenție de la locul evenimentului.

De asemenea, polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Beclean dirijează traficul rutier pe Drumul Județean 172F, pe ruta Braniștea-Mica-Dej și recomandă tuturor conducătorilor auto această rută alternativă.

Și polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș acționează la fața locului până la restabilirea situației și reluarea traficului rutier.

ACTUALIZARE

IPJ Bistrița-Năsăud transmite că de la ora 23.00 se circula alternativ, pe un sens de mers. Polițiștii aflați în zonă dirijează circulația.

FOTO/VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud, Facebook – Mihaela Hiticaș

0 notes
155 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *