FOTO: Doamnele din Primăria Bistrița, surprinse la un restaurant FIX în timpul programului. Sărbătoreau 8 Martie, iar Bogdan Ivan de la PSD le-a dat flori și le-a pupat!

 -  -  291264


Primăria Bistrița a avut program-special de 8 Martie. Bugetarii au fost liberi de la ora 12 și deși se aflau în timpul programului, doamnele din Primăria Bistrița au fost văzute în oraș, la cumpărături.

În incinta unui local din Bistrița, PSD-iștii s-au retras după ce au împărțit flori în cadrul acțiunii de partid și s-au întâlnit cu mai mulți funcționari ai Primăriei Bistrița. Bugetarii sărbătoreau Ziua Femeii într-un cadru restrâns, “de serviciu.” Ușor stânjenite de aparatele foto, doamnele și domnișoarele au primit flori și felicitări din partea șefului tinerilor PSD, Bogdan Ivan.

Seara a avut loc o petrecere la restaurant Giulia, la care au participat o parte din angajații Primăriei Bistrița, membri ai PSD. De 8 Martie, mai multe instituții au avut program special și angajații au mers acasă cu câteva ore mai repede… pentru a se pregăti de petrecerile care au avut loc seara, la diferite localuri din oraș.

 

În urma majorărilor salariale, venitul BRUT al unui funcționar public variază între 3.000 de lei și 9.000 de lei, iar programul de lucru este de 8 ore, de luni până vineri!

29 notes
389 views
bookmark icon

29 thoughts on “FOTO: Doamnele din Primăria Bistrița, surprinse la un restaurant FIX în timpul programului. Sărbătoreau 8 Martie, iar Bogdan Ivan de la PSD le-a dat flori și le-a pupat!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *