FOTO: Doi pietoni, accidentați pe DN 17D, la Rebrișoara

 -  -  1362Doi pietoni care încercau să traverseze DN 17D, pe raza localității Rebrișoara, au fost accidentați de o autoutilitară. Încercând să evite impactul cu cei doi pietoni, autovehiculul a ajuns în șanț.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, cei doi pietoni erau angajați în traversarea neregulamentară a drumului. ”Conform primelor verificări, efectuate la fața locului, în această seară, în jurul orei 19.40, pe drumul național 17D, în localitatea Rebrișoara, un tânăr de 18 ani, din Rodna, care conducea o autoutilitară pe direcția Feldru-Năsăud, a surprins și accidentat o femeie de 71 de ani și un bărbat de 77 de ani, ambii din localitate, angajați neregulamentar în traversarea străzii. În încercarea de a evita impactul, microbuzul a ajuns într-un șanț”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervin echipaje SMURD, care au acordat primul ajutor la fața locului. Femeia a fost rănită, în vreme ce bărbatul a scăpat teafăr. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii polițiștii rutieri din Năsăud.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
487 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *