FOTO: Două investiții ale Primăriei Beclean, date drept exemplu de Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest

 -  -  151


 

 

Două proiecte care aparțin Primăriei Beclean și pentru care instituția a reușit să obțină finanțare europeană au fost date drept exemplu de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în materialele sale de promovare.

Suntem onorați de faptul că ADR Nord-Vest a inclus Becleanul în prestigioasa revistă Regio, care prezintă cele mai importante proiecte cu fonduri europene obținute în ultimul an de zile la nivel regional. De asemenea, apărem în pliantul INFO POR 2020 cu proiectul “Drumul Gării din Beclean”, care va fi distribuit la scară largă”, a precizat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Ambele investiții au fost prezentate și de Ziar de Bistrița în mai multe rânduri.

Din toamnă încep lucrările la centrul Legacy din Beclean, cel mai șmecher spa din Transilvania! Cupolă de sticlă, bazine de înot, piste de bowling și… panoramă spre Țibleș! Investiție de 3 MILIOANE de euro, demarată de Primăria Beclean

Se mișcă treburile la Beclean! Vezi ce FAIN vor arăta străzile din programul de modernizare de 5 MILIOANE de euro: “Drumul Gării din Beclean!”

Articolul din revista ADR N-V, care prezintă proiectul “Centrul Legacy: cultură, educație și încurajarea competiției”, poate fi accesat în format digita AICI (paginile 16 – 17).

15 bookmark
1 notes
555 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Două investiții ale Primăriei Beclean, date drept exemplu de Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.