Ultimele noutati

FOTO: Două persoane au ajuns la spital după ce au fost victimele unui accident rutier petrecut pe DN 17D

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 17D, la ieșire din localitatea Nepos spre Feldru. Un șofer de 22 de ani care se afla la volanul unui autoturism a derapat, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În mașină se aflau patru persoane, șoferul și trei pasageri, însă, doar două dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Norocul celor implicați în accident a fost că trei salvatori au trecut prin zona în care s-a produs accidentul acordându-le primul ajutor victimelor până la sosirea echipajelor medicale.

Cei trei salvatori din Sîngeorz-Băi (plt.maj. Aurel Urenciuc, plt. adj.şef Vasile Larionesi și plt. Dan Balotă) se îndreptau spre Reteag, unde și-au propus să viziteze o familie greu încercată în pragul Sărbatorilor de Crăciun şi, pe traseu, au fost martori ai accidentului.

Cei trei au oprit imediat să vadă cum pot ajuta cele patru victime din maşina ieşită de pe partea carosabilă. La scurt timp după ce au acordat primul ajutor calificat victimelor au ajuns şi echipele de intervenție de la Secția de Pompieri Năsăud şi de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Două din cele patru persoane au fost transportate la spital de echipaje ale Ambulanței – o fetiță în vârstă de 13 ani şi un bărbat în vârstă de 28 de ani. Din fericire, leziunile şi traumatismele suferite nu le pun viața în pericol.

Polițiștii au început și ei cercetările la locul producerii accidentului și vor stabili cauzele care dus la producerea evenimentului rutier. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud
Caricatură

Ziar de Bistrita