FOTO: Două persoane au fost rănite după ce tractorul în care se aflau s-a răsturnat

 -  -  946


Un grav accident soldat cu două victime s-a produs vineri după-amiaza pe raza localității Șanț. Un tractor s-a răsturnat și atât bărbatul care îl conducea, cât și un copil de 12 ani au fost răniți. Copilul a fost transferat cu ajutorului elicopter SMURD la o clinică din Cluj-Napoca.

În urma primelor cercetări, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au stabilit faptul că, într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Șanț, ”un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe fondul manevrării necorespunzătoare a tractorului cu care se deplasa, s-a răsturnat în aval”.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului utilajului și a pasagerului din cabină, un minor în vârstă de 12 ani.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șanț cu mașina de teren și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. Dat fiind faptul că una dintre victime – copilul de 12 ani – era în stare gravă, la fața locului a fost solicitată și intervenția unui elicopter SMURD.

”În urma accidentului au rezultat două victime: copilul în vârstă de aproximativ 12 ani, preluat de elicopterul de la Baza Aeriană Jibou și transportat la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, cu suspiciune de fractură închisă membru inferior, traumatism cranian minor și alte traumatisme. Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani, politraumatizat, pentru transportul la UPU SMURD Bistrița”, a precizat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Muresan Mihai Andrei

0 notes
71 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *