FOTO: Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 15A, în Viile Tecii

 -  -  984


Două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs marți seara pe DN 15A, în localitatea Viile Tecii.

”Conform primelor date, un conducător auto de 24 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei cisterne pe care ar fi acroșat-o, iar apoi ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, pe o anexă a unui imobil”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane – tânărul de 24 de ani și o pasageră din același autoturism. La locul accidentului a intervenit modulul SMURD, victimele primind asistență medicală și fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

”Două persoane au fost transportate de echipajele medicale SMURD la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat o femeie cu traumatisme cranian și toracic, iar echipajul de prim ajutor SMURD a preluat un bărbat cu o plagă la un membru inferior”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Doi dintre șoferii implicați în accident, un bistrițean de 28 de ani și un bărbat de 32 de ani, din județul Sălaj, au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorul auto de 24 de ani a fost transportat la spital, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și în cazul lui.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud, Isu Bistrița-Năsăud

0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *