FOTO: E gata parcarea din curtea Spitalul Județean de Urgență Bistrița!

Primăria municipiului Bistrița a finalizat procesul de amenajare a unei parcări în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, a anunțat primarul Ioan Turc.

Venind în sprijinul cadrelor medicale, al personalului auxiliar, dar și al pacienților și aparținătorilor, Primăria Bistrița, prin programul “Reparații” al Direcției de Servicii Publice, a finalizat amenajarea a 48 de noi locuri de parcare în incinta Spitalului Județean de Urgență, cu intrare / ieșire pe strada 1 Decembrie. Municipalitatea descongestionează, astfel, accesul în unitatea spitalicească, facilitând interacțiunea cetățenilor cu servicii indispensabile pentru sănătatea publică”, a precizat primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței a anunțat încă de anul trecut că municipalitatea va suporta costurile amenajării unei parcări în curtea unității medicale. Mai mult, potrivit primarului, Primăria Bistrița va aloca în viitor fonduri și pentru modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Primăria Bistrița va suporta costurile privind modernizarea unor secții ale SJU Bistrița și amenajarea unei parcări în vecinătatea unității medicale