FOTO: Elemente periculoase de pe fațada unei clădiri, înlăturate de pompierii voluntari

Pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița au fost solicitați, luni, să intervină pentru a înlătura elementele de fațadă ale unei clădiri din centrul istoric al municipiului Bistrița, care reprezentau un real pericol pentru trecători.

”Bucățile fațadei erau parțial desprinse și puneau în pericol siguranța trecătorilor” spun reprezentanții SVSU Bistrița.

Tot cu această ocazie, pompierii voluntari au acționat și pentru curățarea zăpezii de pe mai multe acoperișuri din zona centrală a orașului. ”În urma încălzirii, zăpada alunecă, desprinzând și alte elemente din acoperiș, țigle, burlane” mai spun reprezentanții SVSU.

Reamintim că și săptămâna trecută, pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița au intervenit pe străzile Dornei, Nicolae Titulescu, Ștefan Octavian Iosif și în Piața Centrală, pentru a înlătura zăpada de pe acoperișurile unor clădiri, așa cum Ziar de Bistrița a prezentat AICI.

În intervențiilor lor, voluntarii au fost sprijiniți și de pompieri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

FOTO: SVSU BistrițaCaricatură

Ziar de Bistrita