FOTO: Elemente periculoase de pe fațada unei clădiri, înlăturate de pompierii voluntari

 -  -  4355


Pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița au fost solicitați, luni, să intervină pentru a înlătura elementele de fațadă ale unei clădiri din centrul istoric al municipiului Bistrița, care reprezentau un real pericol pentru trecători.

”Bucățile fațadei erau parțial desprinse și puneau în pericol siguranța trecătorilor” spun reprezentanții SVSU Bistrița.

Tot cu această ocazie, pompierii voluntari au acționat și pentru curățarea zăpezii de pe mai multe acoperișuri din zona centrală a orașului. ”În urma încălzirii, zăpada alunecă, desprinzând și alte elemente din acoperiș, țigle, burlane” mai spun reprezentanții SVSU.

Reamintim că și săptămâna trecută, pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița au intervenit pe străzile Dornei, Nicolae Titulescu, Ștefan Octavian Iosif și în Piața Centrală, pentru a înlătura zăpada de pe acoperișurile unor clădiri, așa cum Ziar de Bistrița a prezentat AICI.

În intervențiilor lor, voluntarii au fost sprijiniți și de pompieri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

FOTO: SVSU Bistrița

4 bookmark
0 notes
80 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.