FOTO/VIDEO emoționant: o cățelușă așteaptă salvarea puiului său, căzut într-un puț!

 -  -  2320Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud au avut parte de o intervenție… emoționantă, când au fost solicitați să salveze un pui de câine ce a căzut într-un puț! La întreaga acțiune de a asistat cățelușa din imagini… iar pozele postate au stârnit emoții puternice și mesaje de felicitare!

“La fel cum o mămică stă cu emoții când copilul urmează să fie salvat, cățelușa așteaptă cu nerăbdare ca puiul să-i fie scos dintr-un puț. Trăirile, cu siguranță, sunt identice. Fericirea este trăită la fel. Peste tot, unde inima bate!” – au postat reprezentanții ISU.


Operațiunea de salvare a fost începută de un trecător prin zonă, iubitor de animale, care se plimba prin zonă cu cățelul său.

Cel mai bun prieten al omului a simțit că un alt cățeluș este în pericol și l-a direcționat în zonă. Bărbatul s-a chinuit singur două ore, a înlăturat țeava, dar nu a ajuns la micuțul patruped. Abia apoi a chemat ajutor și de aici au continuat pompierii bârgăuani să facă cei știu ei mai bine. Sunetul este recomandat aici, bucuria lor greu poate fi descrisă în cuvinte” arată ISU B-N.

2 bookmark
0 notes
45 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.